EKP sklad logo
Rešitev je v zraku!
Izdelki

Naši partnerji

13.07.2023

Naši partnerji

Z veseljem vam predstavljamo podjetja TECNOCRYO, WENDEL KOMPRESSOREN, JORC, EXPEL, KADANT in MECVEL, ki jih zastopamo na slovenskem in širšem trgu ter so z inovativnimi rešitvami vodilni na svojih področjih.

 • TECNOCRYO je specialist za načrtovanje, konstrukcijo in montažo preciznih naprav, sistemov in opreme za obdelavo kriogenih tekočin.
 • WENDEL KOMPRESSOREN je vodilno podjetje v proizvodnji, montaži, prodaji in servisu celovitih industrijskih rešitev priprave stisnjenega zraka. 
 • JORC je specialist za načrtovanje, konstrukcijo in montažo preciznih naprav, sistemov in opreme za obdelavo kriogenih tekočin.
 • EXPEL se osredotoča na inovativne inženirske rešitve na področju stisnjenih plinov ter vakuumske filtracije.
 • KADANT je priznan svetovni ponudnik rotacijskih sklopov, preciznih priključkov in sistemov za ravnanje s tekočinami ter opreme, ki se uporablja za optimizacijo prenosa moči, tekočine in podatkov v rotacijskih tesnilnih aplikacijah, ki jih najdemo v procesnih industrijah.
 • MECVEL od  leta 1987 deluje na področju električnih linearnih aktuatorjev in mehanskih vijačnih dvigalk.

  Za vse naše partnerje in stranke si prizadevamo zagotavljati vrhunske izdelke, strokovno svetovanje in odlično podporo. Z zastopanjem teh uglednih podjetij verjamemo, da bomo skupaj ustvarili uspešna in dolgoročna partnerstva.

  Če želite izvedeti več o naših partnerjih ali imate kakršna koli vprašanja glede njihovih izdelkov, nas kontaktirajte.

  Z veseljem vam bomo pomagali in vam predstavili podrobnosti.